Telefonie

TelefonieMet onze VoIP-oplossing kunt u afscheid nemen van uw huidige telefooncentrale.

Olyses biedt u een moderne digitale Voice over IP (VoIP) telefooncentrale. Binnen uw organisatie is niets anders nodig dan een internetverbinding en telefoontoestellen die van deze internetverbinding gebruik gaan maken. Dit levert enorme voordelen op. Niet alleen financieel, maar ook wat betreft schaalbaarheid flexibiliteit en bereikbaarheid. Het is een uiterst complete en gebruiksvriendelijke telefooncentrale.

Gebruiksvriendelijk

U kunt online de telefonie-instellingen en -routeringen regelen en beheren via een begrijpelijk (Nederlandstalige) portal. Mogelijkheden als keuzemenu’s, pickup-groepen, wachtrijen en automatische gespreksopname is een kleine greep uit het grote aantal mogelijkheden met deze centrale. Deze zaken kunt u met onze oplossing ook zelf beheren. Dat sluit aan bij een behoefte die we uit het veld horen. Bijvoorbeeld de behoefte om zelf nieuwe meldteksten en menuteksten in te kunnen spreken en de telefoonroutering aan te kunnen passen aan dag en tijd, zonder tussenkomst van een telecombedrijf.

Wachtrij-informatie

Hebt u zich ook wel eens afgevraagd hoe groot de wachtrij is op maandagmorgen en hoelang mensen werkelijk moeten wachten? Met onze nieuwe telefooncentrale krijgt u echt antwoorden op deze vragen. Realtime inzicht in de omvang van de wachtrij, de gemiddelde/maximale wachttijd, aantal gesprekken voortijdig opgehangen etc. Zo kunt u de capaciteit aan de telefoon onderbouwd bijsturen of kiezen voor een andere belstrategie.

Kostenbesparing

U maakt gebruik van de VoIP-centrale voor een vast laag bedrag per maand. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal toestellen dat wordt aangesloten en het aantal telefoonnummers dat u gaat gebruiken. We kunnen het precies voor u uitrekenen zodat u weet waar u aan toe bent. U gaat waarschijnlijk minder betalen aan gesprekskosten dan in uw huidige situatie. Voor al het telefoonverkeer geldt namelijk een concurrerend beltarief voor het bellen naar vaste nummers binnen Nederland, buiten Nederland en naar mobiel. Bovendien bellen alle gebruikers onderling gratis. Ideaal voor een bedrijf met meerdere vestigingen!

VoIP levert u, behalve een kostenbesparing, dus ook tal van andere voordelen op zoals betere bereikbaarheid en meer flexibiliteit. Klik hier om meer te lezen over onze VoIP oplossing. Hebt u interesse in een toelichting of een berekening van uw besparing, dan helpen we u graag vrijblijvend.