Zorg

Al meer dan 20 jaar specialist in de automatisering van de eerstelijnszorg.

Wij werken voor huisartsenpraktijken, apotheken, fysiotherapeuten en ambulante praktijkhouders in de eerste lijnszorg, omdat we weten welke eisen er in de zorg worden gesteld aan de automatisering. We kennen de branche en we kennen de specifieke technische toepassingen waarmee zorgverleners werken.
Olyses levert niet alleen hardware, maar installeert en beheert werkplekken in de Zorg. Als installatie partij zijn wij gekwalificeerd om software van verschillende HIS-leveranciers, zoals vakkundig te installeren. Zo zijn we erkend installatiepartij voor PharmaCom en MediCom.

Wij zijn ook op de hoogte van de branchespecifieke toepassingen, zoals de Spirometrie, 24 uurs bloeddrukmeting, de MRI software, geautomatiseerde balansen en robotaansturing en we kunnen POS (point of sales) hardware werkend opleveren. Dat is het voordeel van een installatiepartner die bijna een kwart eeuw ervaring in de sector heeft.

Naast kennis van de werkplekvereisten hebben we goede contacten met leveranciers van diensten die voor uw zorgorganisatie belangrijk zijn. Doordat we hun werkwijzen kennen, kunnen we u goed begeleiden bij het aanvragen van dienstverlening van derden in het geval van een verhuizingen of nieuwe inrichting van uw organisatie.