Beveiliging

Het gebruik van moderne technologie heeft ook een tegenkant.

Over de afgelopen jaren is cybercriminaliteit uitgegroeid tot een goed georganiseerde en lucratieve activiteit. Misbruik vindt om steeds meer verschillende redenen en langs veel verschillende wegen plaats.
Olyses helpt om deze bedreigingen het hoofd te bieden met bijvoorbeeld software tegen virussen en andere vormen van malware, door het beveiligen van verbindingen en thuiswerktoegang en door (draadloze) netwerken op lokatie goed van elkaar te scheiden. Maar ook door in ons Remote Service alle updates en patches meteen uit te voeren.

Veilig mailen met Securemail

SecureMail van Olyses is bedoeld voor het uitwisselen van gevoelige gegevens van bijvoorbeeld medische, financiële of technische aard. Veel zorgverleners wisselen nu al onderling gegevens uit via het informatiesysteem (HIS, AIS, etc.). Dit gebeurt via EDI, een veilige en gestandaardiseerde manier van gegevensuitwisseling. SecureMail is een aanvulling hierop. Voor gegevens die wel gevoelig zijn, maar niet in het informatiesysteem kunnen worden uitgewisseld. Securemail kan eenvoudig worden gebruikt met uw bestaande e-mailadres. U krijgt geen nieuw e-mailadres.

End point protection (antivirus)

Met de zakelijke antivirus oplossing van Olyses heeft u geen zorgen meer over de beveiliging van uw systeem. Tegen een scherpe prijs per werkplek wordt u 24/7 beschermd door de meest actuele virus-, spy- en malwarescanner.

Bedreigingen worden snel geïdentificeerd en geblokkeerd, voordat ze de kans krijgen om uw systeem aan te tasten. De scanner draait onmerkbaar op de achtergrond. Dus geen langdurige traagheid meer, terwijl uw computer uitgebreid (uw) tijd uittrekt om een scan te maken.

De antivirus software wordt door ons beheerd op afstand, waardoor PC’s met verouderde antivirusbestanden of uitgeschakelde beveiliging tot het verleden behoren. Terwijl bedreigingen meteen worden opgelost, wordt u door ons op de hoogte gehouden van niet alledaagse beveiligingsissues die om actie vragen.

Wilt u meer weten over antivirus voor uw organisatie, informeer naar de mogelijkheden.

Beveiligde thuiswerkverbinding

Thuis werken op de PC in uw bedrijf of praktijk. Dat kan met een beveiligde verbinding van Olyses. Hiermee bieden we een alternatief voor allerlei gratis diensten, waarvan we eigenlijk niet weten hoe veilig ze zijn.