Contact

Routebeschrijving

Met openbaar vervoer
Vanaf centraal station ‘s-Hertogenbosch is ons bezoekadres aan de Bruistensingel met lijn 62 (richting Rompert) te bereiken. Vanaf de halte aan de 1e Reitschedreef 4 minuten lopen. (kantorencomplex “Soetelieve”)

Met de auto
Vanaf de richting Amsterdam-Utrecht (A2):
Ter hoogte van ’s-Hertogenbosch neemt u afslag Eindhoven-Maastricht (A2), daarbij houdt u rechts aan, afslag (20) “Rosmalen – de Herven”. Bij de rotonde rechtsaf en bij de verkeerslichten rechtdoor, het kantorencomplex “Soetelieve” op. Hier gaat u rechts en vervolgens linksaf. Olyses bevindt zich in het gebouw met nummer 100-198 erop.

Vanaf richting de richting Waalwijk-Vlijmen (A59)
Ter hoogte van ’s-Hertogenbosch neemt u de afslag (20) “Rosmalen – de Herven”. 
Bij de rotonde rechtsaf en bij de verkeerslichten rechtdoor, het kantorencomplex “Soetelieve” op. Hier gaat u rechts en vervolgens linksaf. Olyses bevindt zich in het gebouw met nummer 100-198 erop.

Vanaf de richting Eindhoven (A2)
Ter hoogte van ’s-Hertogenbosch neemt u de afslag (20) “Rosmalen – de Herven”. 
Op het eind van de afslag bij de verkeerslichten linksaf, en bij de eerstvolgende verkeerslichten rechts het kantorencomplex “Soetelieve” op. 
Hier gaat u rechts en vervolgens linksaf. Olyses bevindt zich in het gebouw met nummer 100-198 erop.

.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking dan kunt u onderstaande formulier invullen. U mag ons ook bellen op 073 – 503 8335

Door het invullen van het onderstaande contactformulier gaat u akkoord met de wijze waarop wij persoonsgegevens verweken en gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Leeg formulier