Contact

Routebeschrijving

Met openbaar vervoer
Vanaf centraal station ‘s-Hertogenbosch is ons bezoekadres aan de Balkbrug-Oost 67 met Arriva lijn 6 (richting Empel via De Reit) te bereiken. Vanaf de halte De brink is het nog wel 12 minuten lopen naar Balkbrug-Oost 67.

Met de auto

Vanaf de richting Amsterdam-Utrecht (A2):
Ter hoogte van ’s-Hertogenbosch neemt u afslag Eindhoven-Maastricht (A2), daarbij houdt u rechts aan, afslag (20) “Rosmalen – de Herven”. Bij de rotonde rechtsaf en bij de verkeerslichten weer rechtsaf. Volg de borden “Empel”, tot de bebouwde kom van Empel. Neem daar de rotonde driekwart. Vervolgens is de eerste straat links Balkbrug-oost. Rij de staat in tot u na 300 meter aan uw rechterkant Olyses ziet.

Vanaf richting de richting Waalwijk-Vlijmen (A59)
Ter hoogte van ’s-Hertogenbosch neemt u de afslag (20) “Rosmalen – de Herven”. Bij de rotonde rechtsaf en bij de verkeerslichten weer rechtsaf. Volg de borden “Empel”, tot de bebouwde kom van Empel. Neem daar de rotonde driekwart. Vervolgens is de eerste straat links Balkbrug-oost. Rij de staat in tot u na 300 meter aan uw rechterkant Olyses ziet.

Vanaf de richting Eindhoven (A2)
Ter hoogte van ’s-Hertogenbosch neemt u de afslag (20) “Rosmalen – de Herven”. Op het eind van de afslag bij de verkeerslichten rechtsaf. Volg de borden “Empel”, tot de bebouwde kom van Empel. Neem daar de rotonde driekwart. Vervolgens is de eerste straat links Balkbrug-oost. Rij de staat in tot u na 300 meter aan uw rechterkant Olyses ziet.

 
Contact

Heeft u een vraag of opmerking dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 073 503 83 35 of een e-mail sturen naar info@olyses.nl.

Door contact op te nemen gaat u akkoord met de wijze waarop wij persoonsgegevens verwerken en gaat u akkoord met onze privacyverklaring.