Over Olyses

Olyses is een slagvaardig, veelzijdig en flexibel automatiseringsbedrijf.

Wij houden ons bezig met het inrichten en beheren van kleine en grote ICT-oplossingen. We beschikken over ruim 20 jaar ervaring en kennis op het gebied van computersystemen, randapparatuur, servers en netwerkinfrastructuur. Voor dat we de opdracht uitvoeren geven we de klant graag een gedegen en helder advies over zijn automatiseringsvraagstukken.

De kernactiviteit van Olyses is de automatisering van kleinere organisaties en bedrijven in het MKB, die zelf de kennis niet in huis hebben of de tijd niet hebben om zichzelf in de materie te verdiepen. Onze specialiteit is de automatisering van de eerstelijns gezondheidszorg. Dankzij onze specifieke kennis van de zorgsector en de technische aspecten daarvan, kunnen we zorgklanten beter helpen dan anderen.

Onze automatiseringsoplossingen kunnen zowel vanaf de grond worden opgebouwd, als worden ingepast in al aanwezige infrastructuur. Service, klantgerichtheid en continuïteit zijn daarbij ons motto. We besteden veel aandacht aan onze klant. Dat doen we ook voor de kleinere aspecten van automatisering, met het besef dat ook kleine problemen de werkprocessen van onze klant kunnen verstoren. Voorop staat dat u zich om de automatisering geen zorgen hoeft te maken en uw tijd kan besteden aan wat belangrijk is, uw eigen onderneming.