[Vacature] Veelzijdige medewerker servicedesk

Olyses is op zoek naar een IT’er in de buitendienst die ervaring heeft met het installeren van soft- en hardware op locatie. De functie wordt gecombineerd met een deel van de werktijd op de (telefonische) servicedesk.

[Vacature] Veelzijdige medewerker servicedesk

Olyses is op zoek naar een IT’er in de buitendienst die ervaring heeft met het installeren van soft- en hardware op locatie. De functie wordt gecombineerd met een deel van de werktijd op de (telefonische) servicedesk. Wij geloven dat de kruisbestuiving betere dienstverlening voor de klant oplevert.

Een stevig kennisniveau op een breed terrein van computers en netwerken vinden we belangrijk, maar even belangrijk vinden we de interesse om te leren en met vasthoudendheid (op analytische wijze) “nieuwe” of onbekende problemen op te lossen.

Wij komen graag in contact met iemand die past bij onze drijfveer om de klant te helpen met zijn/haar probleem en daarmee zorg uit handen te nemen. Ook als we daarbij van ons dagelijkse routines moeten afwijken. Daarbij hoort dat je regelmatig onderweg en bij de klant bent in ons werkveld Zuid Nederland.

Klik hier voor de vacature

Comments are closed.