Microsoft 365

Office 365 heet nu Microsoft 365 en verenigt cloudversies van Outlook (Exchange), SharePoint en Teams met de vertrouwde en meest uitgebreide Office suite. Met Microsoft 365 beschik je overal over Officetoepassingen die zijn geoptimaliseerd voor de beste ervaring op verschillende apparaten.

Microsoft 365

Office 365 heet nu Microsoft 365 en verenigt cloudversies van Outlook (Exchange), SharePoint en Teams met de vertrouwde en meest uitgebreide Office suite. Met Microsoft 365 beschik je overal over Officetoepassingen die zijn geoptimaliseerd voor de beste ervaring op verschillende apparaten; van pc’s tot smartphones en tablets. Real-time samenwerken zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.

De voordelen
  • Overal toegang: Waar uw medewerkers ook zijn, online of offline, ze kunnen altijd bij en werken met de meest up-to-date versies van de bestanden en programma’s die ze nodig hebben voor het werk. Vanaf vrijwel ieder apparaat.
  • Beter samenwerken: met zakelijke e-mail, gedeelde agenda’s, chat, online vergaderingen en toegang tot de meest recente documenten die zijn opgeslagen in de cloud.
  • Direct kosten besparen op IT-diensten: Microsoft 365 is beschikbaar als een maandelijks abonnement. Vermijd hoge startkosten voor nieuwe software en verplaats uw IT-uitgaven naar operationele kosten.
  • De zekerheid van de juiste beveiliging en privacy: Office 365 helpt gegevens te beveiligen en zorgt ervoor dat het bedrijf van uw klant voldoet aan wet- en regelgeving. Het biedt hulpmiddelen voor het voorkomen van gegevensverlies, archiveren, e-discovery en legalhold voor het naleven van compliance en riskmanagement-richtlijnen.

Overstappen?

Snel met Microsoft 365 aan de slag, zonder gedoe? Olyses kan op een overzichtelijke manier helpen bij het maken van de overstap naar Microsoft 365. Meer weten, neem contact op een van onze medewerkers. E-mail naar info@olyses.nl of bel met 073 – 503 8335.

Comments are closed.