Verwijderen Edge

Wij adviseren u niet zomaar de Edge te verwijderen. Veel huisartsen en apotheken beschikken over een tweede netwerkverbinding. Door de Edge te verwijderen, kan uw mail uitgeschakeld worden.

Verwijderen Edge

Vrijdag 25 februari jl. hebben alle gebruikers van Pharmacom en Medicom een mail ontvangen van E-Zorg. In deze mail wordt aangegeven dat de functie van de Checkpoint Edge (blauwe kastje) overbodig is geworden. Daarnaast kan de mail bij u de vraag doen rijzen of uw virusscanner nog voldoende is.

Advies Edge
Wij adviseren u niet zomaar de Edge te verwijderen. Veel huisartsen en apotheken beschikken over een tweede netwerkverbinding. Door de Edge te verwijderen, kan uw mail uitgeschakeld worden. Verwijder de Edge niet zomaar. Neem bij twijfel contact met ons op.

Advies firewall
Wij zijn op dit moment in gesprek met een leverancier voor een nieuwe virusscanner. U wordt binnen 3 weken door ons op de hoogte gebracht van een adequate vervanging. Tot die tijd loopt u met uw huidige virusscanner een minimaal risico. Mocht u toch ongerust zijn, neem dan contact met ons op: info@olyses.nl.

Comments are closed.