Aanbieding ISDN naar VoIP

KPN stopt in september 2019 met ISDN en daarom stappen veel organisaties nu over naar VoIP. Olyses kan u daar bij helpen.

Aanbieding ISDN naar VoIP

KPN stopt in september 2019 met ISDN en daarom stappen veel organisaties nu over naar VoIP. Olyses kan u daar bij helpen. We bieden een uitgebreide telefooncentrale in de Cloud, met standaard een pakket functionaliteiten die in de telefoniemarkt vaak extra opties zijn. Waarvoor je in dat geval behoorlijk bijbetaalt.

We hebben voor ons aanbod speciaal gekozen voor een platform dat aansluit op de eisen die de eerstelijns zorg aan telefonie stelt. Met o.a. uitgebreide menumogelijkheden, wachtrijen en realtime inzicht in de wachtrijen middels een wallboard. Voor een overzicht van de basisfunctionaliteiten van onze centrale kunt u onze toelichting bekijken.

Volledig overstappen zonder zorgen
Olyses zorgt niet alleen voor het Cloudplatform. We leveren ook alle hardware op locatie die nodig is om het systeem naar zijn volle potentie te gebruiken. Bij een overstap ontwerpen we in overleg met uw medewerkers een belplan en de functionele eisen aan de telefonie. Vervolgens bouwen we dit ontwerp in de centrale en de telefoons. Na een testsessie op lokatie bent u klaar voor de omschakeling. Kortom: uw overstap naar VoIP wordt compleet door ons geregeld.

Na oplevering ondersteunen we u doorlopend bij het (evt. zelf) beheren en aanpassen van geluidsfragmenten, routeringen en tijdsprogramma’s etc. En alles voor een vaste lage prijs per maand. Geen dure supportcalls of monteursbezoeken meer, maar flexibiliteit voor een vast bedrag.

Tijdelijke instap aanbieding
Meer weten? Neem contact op met Olyses. We overtuigen u graag van de voordelen in een persoonlijk gesprek.

Comments are closed.